Tarbevesi. Vee oksüdatsioon ja desinfitseerimine

210.00  + VAT

 

Koolitus kestab 4,7 akadeemilist tundi

 

Lektor:

Rein Munter, TTÜ Inseneriteaduskonna Emeriitprofessor, Rahvusvahelise Veeassotsiatsiooni (IWA), Ameerika Keemiaseltsi ja ECOBALT Orgkomitee liige, paljude vee osoonimist käsitlevate publikatsioonide autor, Loiteh OÜ juhatuse liige

 

Kategooria:

Koolituse kava

 

Lühikirjeldus: 

Koolituse käigus saab koolituse osaleja praktilisi teadmisi ja oskusi, mis võimaldavad neil rakendada kaasaegseid veepuhastusmeetodeid ning tagada tarbijatele kvaliteetne ja ohutu joogivesi vastavalt kehtivatele standarditele ja regulatsioonidele

 

KOOLITUSE KAVA

 

EL Joogivee direktiiv ja selle nõuded tarbevee kvaliteedile

Tarbevee  tehnoloogilise protsessi  olulised näitajad (TOC,  DOC, AOC, BDOC) 

 

Tarbevee tootmise protsessid ja kitsad kohad

desinfitseerimise probleemid ja kitsad kohad

näited maailma tehnoloogilistest skeemidest

vee kloorimise kahjulikud mõjud ning kolm peamist puudust

 

Desinfitseerimisagentide (kloor, klooramiin, osoon, ClO2, UV) võrdlus

 

UV-kiirguse ja osooni ning ClO2 ja osooni  kasutamine veepuhastuses desinfitseerimisel tehnoloogiad

eelised

rakendused

 

Vee kvaliteedi tagamine, mikroobide tõrje meetodid ning vee bioloogiline stabiliseerimine

Süsihappe gaasi vormid vees, tarbevee keemiline stabiliseerimine veetrasside korrosiooni vähendamiseks 

Joogivee tootmine pinna-ja põhjaveest Eestis. Näited

 

Teadmiste kontroll

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Tarbevesi. Vee oksüdatsioon ja desinfitseerimine”